Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Àrea Col·legiat
Sou a: Inici / Àrea Col·legiat / Documentació - Xerrades / Documents Pilar León - Jornada ‘El benestar animal en porcí: gestió de les mutilacions a explotacions i aplicació de bones pràctiques en el transport’.

Documents Pilar León - Jornada ‘El benestar animal en porcí: gestió de les mutilacions a explotacions i aplicació de bones pràctiques en el transport’.

El Col·legi de Veterinaris de Lleida (COVLL) va ser l’escenari, el passat 16 de juny, d’una jornada PATT sobre ‘El benestar animal en porcí: gestió de les mutilacions a explotacions i aplicació de bones pràctiques en el transport’. Organitzada pel COVLL amb el suport del Departament de Salut-Secretaria de Salut Pública-DARP, el Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente, i l’IRTA, la jornada era gratuïta i es va desenvolupar durant tot el matí. La presentació va anar a càrrec de la tresorera del COVLL, Teresa Milà, que va donar pas a les diferents ponències. Antonio Velarde i Pilar León van encetar la jornada parlant sobre la gestió de mutilacions en porcí. Aquest tema és de gran importància, ja que un dels objectius de la Unió Europea és evitar les mutilacions. Al nostre país la mutilació que es realitza de forma rutinària és la caudectomia en garrins. Us deixem en un sol doc 6 pdf que ens va fer arribar la Pilar León amb tota la informació de la jornada.

PDF document icon Docs Pilar Leon.pdf — PDF document, 6.72 MB (7041805 bytes)

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+