Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Què vols fer?

Què vols fer?

Vols col·legiar-te?

Tot el que necessites per entrar a formar part del COVLL.

Vols col·legiar-te? - Llegir Més

Vols fer una xerrada al COVLL?

Al Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida posem a la seva disposició les nostres instal·lacions, serveis i canals de comunicació per tal que vostè o la seva empresa puguin organitzar tot tipus de xerrades informatives, ponències, cursos o jornades de promoció de productes. Podran realitzar les seves accions d’una manera directa, eficaç i amb un servei complet que farà que la seva informació arribi per diferents vies a tots els veterinaris, tant abans com després de l’activitat.

Vols fer una xerrada al COVLL? - Llegir Més

Vols fer una comanda de material al COVLL?

Per tal de gestionar millor les comandes de material que es realitzen al Col·legi, des de l’1 de gener s’ha de proporcionar el model de la sol·licitud degudament signat pel responsable del centre veterinari.

Vols fer una comanda de material al COVLL? - Llegir Més

Vols comunicar les dades de receptes a l’administració?

Podeu descarregar els documents: (GTR Mòdul Prescripcions veterinàries v1) i (GTR-Catàleg_Serveis_Alta_PrescripcionsVeterinaries_v1.00)

Vols comunicar les dades de receptes a l’administració? - Llegir Més

Protocol actuació i tota la informació sobre la ràbia

vant les consultes que es reben al COVLL sobre el protocol d’actuació en cas de mossegades de gos o aspectes relacionats amb la ràbia, us deixem un enllaç de la web de l’ASPCAT on s’hi pot trobar informació sobre l’atenció mèdica, què és la ràbia?, símptomes, transmissió, diagnòstic, tractament, prevenció i recursos per a professionals, entre altres.

Protocol actuació i tota la informació sobre la ràbia - Llegir Més

Vols posar una oferta de feina?

Dins dels serveis que ofereix el COVLL a centres veterinaris i empreses, hi ha la possibilitat donar a conèixer els llocs de treball que necessiten cobrir. La informació es penjarà a la part privada de la web, on hi tenen accés tots els veterinaris col·legiats, que també la rebran via newsletter.

Vols posar una oferta de feina? - Llegir Més

Vols oferir els teus serveis com a veterinari/a?

Si ets un veterinari/a col·legiat i vols oferir els teus serveis com a professional, el COVLL t’ofereix la possibilitat de posar, de forma gratuïta, un anunci en aquesta secció. Envia un e-mail a veterinaris@colvetlleida.org explicant de forma breu el teu perfil professional (CV) i quin tipus de feina vols o pots desenvolupar, així com les dades que creguis interessants de ressaltar.

Vols oferir els teus serveis com a veterinari/a? - Llegir Més

Vols aparcar quan vens al COVLL?

El Col·legi de Veterinaris de Lleida té un conveni de col·laboració amb el Parking Euroforum Mutuapark (carrer Lluís Companys, número 1), just davant de la font de plaça Catalunya de Lleida. Del conveni se’n poden gaudir els col·legiats.

Vols aparcar quan vens al COVLL? - Llegir Més

Què fer quan trobem un animal perdut, abandonat o assilvestrat?

Entre el 25 i el 30% dels animals que es “regalen” amb motiu de les festes de Nadal i Reis són abandonats o cedits pocs mesos després.
En els períodes de vacances també es produeixen molt abandonaments.

Què fer quan trobem un animal perdut, abandonat o assilvestrat? - Llegir Més

Una prova de detecció triquina?

Relació de veterinaris que realitzen la prova de detecció de la triquina pel mètode de digestió artificial.

Una prova de detecció triquina? - Llegir Més

Vols fer una comunicació de triquina?

En aquest apartat podeu descarregar el document oficial de comunicació al DARP de Malalties de Declaració Obligatòria, que cal fer quan ens trobem davant un cas de triquina, i un informe sobre la malaltia.

Vols fer una comunicació de triquina? - Llegir Més

Formadors de Benestar Animal

Relació de veterinaris que volen impartir classes de benestar animal.

Formadors de Benestar Animal - Llegir Més

Vols descarregar fitxer vacunes Aujeszky GTR?

L’apartat de gestió sanitària del GTR proporciona la funcionalitat necessària per a l’enregistrament de les vacunacions realitzades enfront malaltia d’Aujeszky. En aquest sentit, el DARP comunica que ja es troba en funcionament una nova opció per comunicar aquestes vacunacions massivament per part de veterinaris i entitats ramaderes mitjançant un fitxer.

Vols descarregar fitxer vacunes Aujeszky GTR? - Llegir Més

Vols accedir als serveis i recursos de la Biblioteca Veterinària de la UAB?

Vols accedir als serveis i recursos de la Biblioteca Veterinària de la UAB?

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) manté un conveni amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per a l’accés dels col·legiats als serveis i els recursos de la Biblioteca de Veterinària. El cap de la Biblioteca, Vicenç Allué, explica quines són les novetats i els recursos disponibles per a ampliar coneixements, ja sigui per la pràctica veterinària, com per a la recerca

Vols accedir als serveis i recursos de la Biblioteca Veterinària de la UAB? - Llegir Més

Vols fer una declaració veterinària responsable (DVR)?

Procediment de certificació sanitària per a l’exportació dels productes d’origen animal destinats a consum humà a Catalunya - DVR

Vols fer una declaració veterinària responsable (DVR)? - Llegir Més

Comunicar de tinença de farmaciola veterinària?

La comunicació de tinença de farmaciola veterinària ja es pot fer per internet.

Comunicar de tinença de farmaciola veterinària? - Llegir Més

Vols fer una comanda de material al COVLL?

Per tal de gestionar millor les comandes de material que es realitzen al Col·legi, des de l’1 de gener s’ha de proporcionar el model de la sol·licitud degudament signat pel responsable del centre veterinari. La podeu presentar presencialment a les oficines del COVLL al moment del lliurament del material o bé enviant-la prèviament escanejada per e-mail.

Vols fer una comanda de material al COVLL? - Llegir Més

Vols informació sobre oposicions a la Generalitat?

El grup de preparació d'oposicions del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida obre termini d'inscripció destinat a les oposicions següents de la Generalitat de Catalunya. Publicat el gener de 2023.

Vols informació sobre oposicions a la Generalitat? - Llegir Més

Vols saber com va la plataforma de formació on-line del Consejo?

Us informem que s'ha inaugurat la nova plataforma de formació on-line de l'Organització Col·legial Veterinària Espanyola (Consejo).

Vols saber com va la plataforma de formació on-line del Consejo? - Llegir Més

Coneix les condicions de les llistes de pèrits judicials del Departament de Justícia

El Departament de Justícia posa a l'abast dels professionals que formin part o vulguin formar part de les llistes de perits la informació necessària sobre els peritatges judicials: elaboració de les llistes de perits, pagaments dels peritatges judicials, formació i altres dades, a la Seu Judicial Electrònica de Catalunya. En aquest enllaç també es pot consultar l’Ordre JUS/419/2009, relativa al pagament dels peritatges judicials a càrrec del Departament de Justícia, Drets i Memòria.

Coneix les condicions de les llistes de pèrits judicials del Departament de Justícia - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+