Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Transparència / Col·legi
Sou a: Inici / Transparència / Col·legi / Òrgans de representació

Òrgans de representació

 

 

 

 PRESIDENTA

CARMEN LÓPEZ BURILLO

Veterinària per la Universitat de Saragossa. Ha treballat en producció animal, majoritàriament en porcí i boví, en diferents cooperatives i empreses de producció a Lleida i també com a delegada de Catalunya en una multinacional farmacèutica. Durant la seva tasca professional, ha col·laborat com a formadora en diversos cursos per a professionals del sector. Treballa al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. Va ser secretària de la Junta del Col·legi de Veterinaris de Lleida i presidenta a la legislatura anterior. També va ser presidenta del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.

 

 

 

 

 VICEPRESIDENTA

VOCAL

DOLORS CORREDERA ALCOVER

 

Veterinària de la primera promoció de la UAB. Va començar al departament tècnic d’uns laboratoris veterinaris, però amb pocs mesos es va dedicar al sector oví, com a veterinària responsable de Grups de Sanejament. Sòcia fundadora de "Oviatros", feina que compagina amb la clínica de petits animals. Al 1992 va obrir a Mollerussa un centre veterinari juntament amb una companya i actualment n'és l'administradora i hi treballa amb tot un equip de professionals. Formava part de la comissió de petits animals en l'anterior Junta del Col·legi.

 

 

 

 

 
SECRETARI

JOSEP TORRA MASIP

 

Llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989-1994). Veterinari a V3 Equip Veterinari S.L. des de 1994 i Veterinari responsable de l’ADS Bovicat, que engloba 2.500 explotacions de bovins reproductors en el territori de Catalunya des de 2009. Entre les activitats professionals realitzades destaquen: aplicació de programes reproductius en vaca de lletaplicació de programes de control de qualitat de llet, aplicació de programes de recursos humans, gestió dels grups de sanejament de vaquí de carn i de llet de Lleida i la Noguera, gestió d’una ADS de porcí i d’oví de carn i extraccions de sang i tuberculinització d’animals. Va ser tresorer a l’anterior Junta.

 

 

 

 

 

 

 

 TRESORERA

TERESA MILÀ i BEÀ

 


Llicenciada en Veterinària per la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona. Va iniciar la seva vida laboral com a tècnic de qualitat d’una empresa alimentària i l’any 1999 començà a fer substitucions i interinatges al Departament de Salut. Des de l'any 2007 és funcionària del cos de veterinaris de la Generalitat de Catalunya. 

 

Ha treballat com veterinària oficial d'escorxadors del Servei Regional a Lleida,  com a tècnic del Servei de Protecció de la Salut a Lleida i, actualment, és Responsable de Serveis Veterinaris d'Escorxadors a les Garrigues, l'Urgell i el Pirineu. Ha estat vocal i tresorera de les darreres juntes del COVLL.

 

 

 

 

 

 

 VOCAL

ANA BARBÉ ROIG

 
Llicenciada en Veterinària per la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de novembre del 1996 treballa a Vall Companys: de 1996 a 2001, com a veterinària dins la secció de mares, i des del 2001 com a veterinària responsable en la secció d’engreix, de la zona de la Franja (Osca) i part de Lleida.

 

 

 

 

 

 VOCAL

ROGER BELLET ELIAS 

 Graduat en Ciència i Salut Animal per la Universitat de Lleida el 2012, i Graduat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2015. Va començar a treballar com a veterinari de vaques fent podologia clínica, ha fet una estança com a Research Scholar a la Universitat de Minnesota (USA). Ha fet diferents conferències tant en l’àmbit nacional com internacional sobre la salut podal en les vaques de llet. Col·laborant en diferents estudis amb laboratoris.

 

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+