Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

El Col·legi
Sou a: Inici / El Col·legi / Òrgans de representació

Òrgans de representació

Grup Xula2 

 

Carmen LópezPRESIDENTA

CARMEN LÓPEZ BURILLO

Veterinària per la Universitat de Saragossa. Ha treballat en producció animal, majoritàriament en porcí i boví, en diferents cooperatives i empreses de producció a Lleida i també com a delegada de Catalunya en una multinacional farmacèutica. Durant la seva tasca professional, ha col·laborat com a formadora en diversos cursos per a professionals del sector. Treballa al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. Va ser secretària de la Junta del Col·legi de Veterinaris de Lleida i presidenta a la legislatura anterior. També va ser presidenta del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.

 

Dolors CorrederaVICEPRESIDENTA

VOCAL

DOLORS CORREDERA ALCOVER

 

Veterinària de la primera promoció de la UAB. Va començar al departament tècnic d’uns laboratoris veterinaris, però amb pocs mesos es va dedicar al sector oví, com a veterinària responsable de Grups de Sanejament. Sòcia fundadora de "Oviatros", feina que compagina amb la clínica de petits animals. Al 1992 va obrir a Mollerussa un centre veterinari juntament amb una companya i actualment n'és l'administradora i hi treballa amb tot un equip de professionals. Formava part de la comissió de petits animals en l'anterior Junta del Col·legi.

 

 

Josep Torra
SECRETARI

JOSEP TORRA MASIP

 

Llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989-1994). Veterinari a V3 Equip Veterinari S.L. des de 1994 i Veterinari responsable de l’ADS Bovicat, que engloba 2.500 explotacions de bovins reproductors en el territori de Catalunya des de 2009. Entre les activitats professionals realitzades destaquen: aplicació de programes reproductius en vaca de lletaplicació de programes de control de qualitat de llet, aplicació de programes de recursos humans, gestió dels grups de sanejament de vaquí de carn i de llet de Lleida i la Noguera, gestió d’una ADS de porcí i d’oví de carn i extraccions de sang i tuberculinització d’animals. Va ser tresorer a l’anterior Junta.

 

 

Teresa Milà
TRESORERA

TERESA MILÀ i BEÀ

 


Llicenciada en Veterinària per la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona. Va iniciar la seva vida laboral com a tècnic de qualitat d’una empresa de càtering i l’any 1999 comença a fer substitucions i interinatges al Departament de Salut fins l’any 2007, quan va aprovar les oposicions. Durant més de deu anys ha treballat en escorxadors de Lleida com a veterinària oficial. Actualment treballa al Servei de Protecció de la Salut a Lleida de l'Agència de Salut Pública. Ja va ser vocal a l’anterior junta del COVLL.

 

 

Ana Barbé CòpiaVOCAL

ANA BARBÉ ROIG

 
Llicenciada en Veterinària per la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de novembre del 1996 treballa a Vall Companys: de 1996 a 2001, com a veterinària dins la secció de mares, i des del 2001 com a veterinària responsable en la secció d’engreix, de la zona de la Franja (Osca) i part de Lleida.

 

 

RogerVOCAL

ROGER BELLET ELIAS 

 
Graduat en Ciència i Salut Animal per la Universitat de Lleida al 2012, i Graduat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona al 2015. Va començar a treballar com a veterinari de vaques fent podologia clínica i combina la feina amb el doctorat. 

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+