Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Àrea Col·legiat
Sou a: Inici / Àrea Col·legiat / Documentació - Xerrades

Documentació - Xerrades

Sentència - Tribunal Suprem - Bioseguretat i el benestar animal

Us trametem un comunicat del Consejo General de Colegios Veterinarios que conté la Sentència del Tribunal Suprem en la qual desestima el recurs contenciós administratiu interposat pel Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyers Agrònoms contra el Reial Decret 306/2020, d’11 de febrer, pel qual s'estableixen normes bàsiques d'ordenació de les granges porcines intensives, i es modifica la normativa bàsica d'ordenació de les explotacions de bestiar porcí extensiu. Aquesta important sentència favorable, fruit de la labor, entre altres, dels serveis jurídics del Consejo, ratifica que la bioseguretat i el benestar animal són tasques que únicament poden dur a terme els professionals veterinaris. Per tant, es desestima el recurs presentat pel Consell d'Enginyers Agrònoms contra el nou Reial Decret d'ordenació de granges porcines a través del qual demanaven que totes les tasques que han de fer els veterinaris en aquestes dues matèries les poguessin fer també ells de forma compartida amb els professionals veterinaris, petició que se’ls ha denegat. Podeu consultar en el següent PDF tota la sentència.

Sentència - Tribunal Suprem - Bioseguretat i el benestar animal - Llegir Més

Curs Ús Prudent Antibiòtics

El curs consta de 4 parts (3 ponències i una taula rodona) i es farà a través de la plataforma Zoom. Se celebra sota l’organització del Consell i els 4 col·legis professionals de Catalunya i tots els interessats i interessades us he d’inscriure al Col·legi de Lleida (veterinaris@colvetlleida.org - 605044254) i us farem arribar l’enllaç per pdoer assistir-hi.

Curs Ús Prudent Antibiòtics - Llegir Més

SLT-329-20 TSSP PROGRAMA COVID centres

La Sub-direcció Regional a Lleida, Alt Pirineu i Aran de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut selecciona una persona per a prestar serveis en el Programa de salut pública per al control de la infecció i la supervisió de mesures preventives en determinats centres i per al suport administratiu dels serveis territorials de vigilància epidemiològica amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19.

SLT-329-20 TSSP PROGRAMA COVID centres - Llegir Més

Convocatòria oferta ocupació pública Generalitat de Catalunya

Informació sobre l'acord GOV/143/2020, de 10 de novembre, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública parcial de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2020 que inclou 80 places de Cos de titulació superior, veterinària.

Convocatòria oferta ocupació pública Generalitat de Catalunya - Llegir Més

Oferta de feina - Salut

Oferta de feina - 2 llocs de Titulat/ada superior, especialitat veterinària (Grup 1), A- 22, per al Servei de Salut Pública a Lleida, Alt Pirineu i Aran per a la substitució de dues persones en situació de baixa per incapacitat temporal .

Oferta de feina - Salut - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+