Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Àrea Col·legiat
Sou a: Inici / Àrea Col·legiat / Documentació - Xerrades

Documentació - Xerrades

Tríptic del CReSA - Campylobacter i resistències antibiòtiques

En el marc d’un projecte relacionat amb la reducció d’antibiòtics en avicultura el Centre de Recerca en Sanitat Animal ha elaborat el tríptic que us mostrem per si és del vostre interès.

Tríptic del CReSA - Campylobacter i resistències antibiòtiques - Llegir Més

Observaciones CGCVE Proyecto RD medicamentos veterinaries

Us adjuntem el document amb les observacions del CGCVE, trameses a la Direcció General de Sanitat de la Producció Agrària del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, en relació amb el text del Projecte de Reial Decret pel qual es regula la distribució, prescripció, dispensació i ús de medicaments veterinaris.

Observaciones CGCVE Proyecto RD medicamentos veterinaries - Llegir Més

Anexo 1 - Envío de muestras AcRabia

IMPRESO PARA EL ENVÍO DE MUESTRAS DE SUERO AL LABORATORIO PARA LA DETERMINACIÓN DE ANTICUERPOS ANTIRRÁBICOS POST-VACUNALES (Reglamento (UE) 576/2013)/ FORM ON SAMPLES SENT TO THE LABORATORY UNDER THE PET TRAVEL SCHEME (Regulation (UE) nº 576/2013)

Anexo 1 - Envío de muestras AcRabia - Llegir Més

Actuacions dels veterinaris clínics - Ucraïna

Tasques que han de realitzar els/les veterinaris/àries clínics/ques que atenguin a mascotes (gos, gat i fura) de persones procedents d’Ucraïna

Actuacions dels veterinaris clínics - Ucraïna - Llegir Més

Carta MAPA sobre Medicaments Veterinaris

Us remetem escrit que hem rebut de la Subdirectora General de Sanitat i Higiene Animal i Traçabilitat del MAPA, relatiu al Reglament (UE) 2019/6 de medicaments veterinaris, que serà d'aplicació a partir del 28 de gener del 2022.

Carta MAPA sobre Medicaments Veterinaris - Llegir Més

Sentència - Tribunal Suprem - Bioseguretat i el benestar animal

Us trametem un comunicat del Consejo General de Colegios Veterinarios que conté la Sentència del Tribunal Suprem en la qual desestima el recurs contenciós administratiu interposat pel Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyers Agrònoms contra el Reial Decret 306/2020, d’11 de febrer, pel qual s'estableixen normes bàsiques d'ordenació de les granges porcines intensives, i es modifica la normativa bàsica d'ordenació de les explotacions de bestiar porcí extensiu. Aquesta important sentència favorable, fruit de la labor, entre altres, dels serveis jurídics del Consejo, ratifica que la bioseguretat i el benestar animal són tasques que únicament poden dur a terme els professionals veterinaris. Per tant, es desestima el recurs presentat pel Consell d'Enginyers Agrònoms contra el nou Reial Decret d'ordenació de granges porcines a través del qual demanaven que totes les tasques que han de fer els veterinaris en aquestes dues matèries les poguessin fer també ells de forma compartida amb els professionals veterinaris, petició que se’ls ha denegat. Podeu consultar en el següent PDF tota la sentència.

Sentència - Tribunal Suprem - Bioseguretat i el benestar animal - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+