Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Àrea Col·legiat
Sou a: Inici / Àrea Col·legiat / Documentació - Xerrades

Documentació - Xerrades

Curs Ús Prudent Antibiòtics

El curs consta de 4 parts (3 ponències i una taula rodona) i es farà a través de la plataforma Zoom. Se celebra sota l’organització del Consell i els 4 col·legis professionals de Catalunya i tots els interessats i interessades us he d’inscriure al Col·legi de Lleida (veterinaris@colvetlleida.org - 605044254) i us farem arribar l’enllaç per pdoer assistir-hi.

Curs Ús Prudent Antibiòtics - Llegir Més

SLT-329-20 TSSP PROGRAMA COVID centres

La Sub-direcció Regional a Lleida, Alt Pirineu i Aran de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut selecciona una persona per a prestar serveis en el Programa de salut pública per al control de la infecció i la supervisió de mesures preventives en determinats centres i per al suport administratiu dels serveis territorials de vigilància epidemiològica amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19.

SLT-329-20 TSSP PROGRAMA COVID centres - Llegir Més

Convocatòria oferta ocupació pública Generalitat de Catalunya

Informació sobre l'acord GOV/143/2020, de 10 de novembre, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública parcial de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2020 que inclou 80 places de Cos de titulació superior, veterinària.

Convocatòria oferta ocupació pública Generalitat de Catalunya - Llegir Més

Oferta de feina - Salut

Oferta de feina - 2 llocs de Titulat/ada superior, especialitat veterinària (Grup 1), A- 22, per al Servei de Salut Pública a Lleida, Alt Pirineu i Aran per a la substitució de dues persones en situació de baixa per incapacitat temporal .

Oferta de feina - Salut - Llegir Més

Estudi d’animals de companyia AIAC i Consell

Segon estudi d’animals de companyia de l’Arxiu d'Identificació d'Animals de Companyia i el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya

Estudi d’animals de companyia AIAC i Consell - Llegir Més

Consentiment informat

El consentiment informat és un procés de comunicació i informació entre el veterinari i el propietari de l'animal, que culmina amb l'acceptació o no d'un procediment diagnòstic o terapèutic després de conèixer els riscos, beneficis i alternatives. El Consejo (OCV) ho explica en una campanya i en aquesta infografia.

Consentiment informat - Llegir Més

SLT259-20 - 10 titulats/ades superiors especialitat salut pública, A-22.2, i 4 administratius/ives, C-13

La Sub-direcció Regional a Lleida, Alt Pirineu i Aran selecciona 14 persones per prestar serveis en el Programa de salut pública per al control de la infecció i la supervisió de mesures preventives en determinats centres i per al suport administratiu dels serveis territorials de vigilància epidemiològica amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19.

SLT259-20 - 10 titulats/ades superiors especialitat salut pública, A-22.2, i 4 administratius/ives, C-13 - Llegir Més

SLT263-20 - 4 llocs de Titulat/ada superior, salut pública, A-22.2

El Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu i Aran selecciona a quatre persones per prestar serveis com a Titulat/ada superior, salut pública, A-22.2, per excés o acumulació de tasques per una durada de 2 mesos.

SLT263-20 - 4 llocs de Titulat/ada superior, salut pública, A-22.2 - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+