Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Àrea Col·legiat
Sou a: Inici / Àrea Col·legiat / Documentació - Xerrades

Documentació - Xerrades

Xerrades del Pla Nacional de Resistència d’Antibiòtics

La Sala d’Actes de l’ETSEA Lleida va acollir amb èxit, els dies 11 i 12 de gener, les jornades sobre el Pla Nacional de Resistència d’Antibiòtics de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS). L’activitat va reunir més de 100 professionals i van ser organitzades pel Col·legi de Veterinaris de Lleida i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb la col·laboració del GSP Lleida i de l’AVPC. Us deixem un PDF de totes les jornades en el següent document adjunt.

Xerrades del Pla Nacional de Resistència d’Antibiòtics - Llegir Més

Memòria Porciforum Lleida - 2016

En el document adjunt podeu descarregar la memòria de la primera edició del Porciforum que es va celebrar els dies 3 i 4 de març al Palau de Congressos La Llotja de Lleida.

Memòria Porciforum Lleida - 2016 - Llegir Més

Jornada de vaquí a la Seu d’Urgell sobre “resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de bvd”

La Seu d’Urgell va acollir, el dimarts 29 de novembre, una jornada tècnica gratuïta de vaquí sota el títol “Resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de BVD”, organitzada pel Col·legi de Veterinaris de Lleida amb la col·laboració de Boehringer Ingelheim. Podeu descarregar la documentació i el contingut de la jornada.

Jornada de vaquí a la Seu d’Urgell sobre “resposta immunològica després de l'aplicació de vacunes vives enfront de bvd” - Llegir Més

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+