Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Xerrada virtual sobre “Sistemas de monitorización de Allflex. Sistemas de producción de vacuno”, el 13 de maig

Xerrada virtual sobre “Sistemas de monitorización de Allflex. Sistemas de producción de vacuno”, el 13 de maig

La xerrada “Sistemas de monitorización de Allflex. Aplicación en sistemas de producción de vacuno”, serà la pròxima sessió inclosa en l’Aula Virtual posada en marxa el Col·legi de Veterinaris de Lleida fa uns mesos.

Es tracta d’una sessió d’una hora, gratuïta, que es fa a través de la plataforma Zoom i que tindrà lloc el dijous 13 de maig a les 18.00 hores.
L’encarregat d’impartir la xerrada serà Juan José Núñez Casas, Key Account Manager España MSD Animal Health Intelligence, qui parlarà del monitoratge del comportament en la ramaderia de boví, un camp que ha estat en constant evolució en els últims anys i que ha permès la seva aplicació en molts aspectes d'aquests tipus de producció.

Recordeu que tothom que estigui interessat a participar en la jornada només ha d’enviar un e-mail a veterinaris@colvetlleida.org indicant que es vol inscriure i deixant el correu electrònic on vol que li enviem l’enllaç de la sessió que rebrà el dia abans de la jornada.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+