Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Xerrada al Col·legi sobre “Multiresistència bacteriana i PROA ‘Proyecto P-ILEHRDA”, el dijous 27 d’octubre amb Alfredo Jover

Xerrada al Col·legi sobre “Multiresistència bacteriana i PROA ‘Proyecto P-ILEHRDA”, el dijous 27 d’octubre amb Alfredo Jover

Dins del programa de formació continuada, el Col·legi ha organitzat pel pròxim dijous 27 d’octubre a la tarda-vespre una xerrada sobre “Multiresistencia bacteriana y PROA ‘Proyecto P-ILEHRDA”.

L’encarregat d’impartir-la serà Alfredo Jover Sáenz, coordinador cientificotècnic regional del projecte i cap de secció de la Unitat Territorial Infecció Nosocomial i política antibiòtica de l’Hospital Arnau de Vilanova (Lleida).

La sessió s’iniciarà a les 20.30 hores, i en acabar se servirà un àpat fred entre tots els assistents. 

La xerrada tindrà aproximadament una hora de durada i serà gratuïta, tot i que cal inscriure’s prèviament a través dels telèfons 605044254 / 973 279 518 – o al correu veterinaris@colvetlleida.org.

El món camina cap a una presència emergent de bacteris multiresistents fruit d'una elevada utilització dels antibiòtics, moltes vegades de forma inadequada o innecessària, a la població en general i al món veterinari en particular. 

És així que, l'any 2019, es van comptabilitzar al voltant de 1.5 milions els malalts morts a nivell internacional per aquest problema. Es considera que en menys de 30 anys els superbacteris acabaran amb la vida de 10 milions de persones cada any. 

Tot plegat suposa un dels reptes més importants per a la medicina moderna i constitueix una de les amenaces més greus a què s'enfronta la salut pública, l'anomenada pandèmia silenciosa. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+