Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Visita dirigida als veterinaris al CREBA, el divendres 25 d’octubre

Visita dirigida als veterinaris al CREBA, el divendres 25 d’octubre

El Col·legi de Veterinaris de Lleida ha organitzat pel pròxim 25 d’octubre a les 16.30 hores una visita al CREBA (Centre de Recerca Experimental Biomèdica Aplicada) de Torrelameu pensada i adreçada especialment per a veterinaris. Durant la visita, responsables del CREBA ens mostraran les instal·lacions, tot el material que hi ha i ens explicaran el sistema de treball i quines tasques s’hi desenvolupen.

La visita es gratuïta però cal enviar un e-mail a veterinaris@colvetlleida.orgper tenir una previsió dels assistents.

Cal recordar que el CREBA està dedicat a la recerca i la formació en l’àmbit de la Biomedicina. Impulsat per la Diputació i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, el CREBA va néixer com a resposta a la creixent demanda d’instal·lacions especialitzades i de qualitat per a la recerca translacional i la formació continuada dels professionals sanitaris.

Les instal·lacions del CREBA disposen d’aules de docència i simulació, així com de tres quiròfans individuals equipats amb tecnologia 3D i detecció de verd d’indocianina. Conten també d’un espaiós quiròfan de formació amb capacitat per a cinc grups simultanis de cirurgia oberta, laparoscòpica, o d’altres tècniques intervencionistes.

Per tot això us animem a prendre-hi part!

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+