Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Un any més al costat de la investigació

Un any més al costat de la investigació

El Col·legi de Veterinaris renova el conveni amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré

Un any més, el Col·legi ha renovat el seu conveni de col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida).
L’acord de col·laboració es va prorrogar en un acte on hi van ser presents la presidenta del COVLL, Carmen López, i el responsable de Promoció de l’IRBLleida, Josep Maria Bosch, en representació de la presidenta de l’entitat, Elvira Fernández.
Com sempre, l’aportació del Col·legi anirà destinada a promoure, desenvolupar i difondre la recerca de cara a un any ple de reptes, entre els quals hi destaquen la transferència tecnològica, la internacionalització o la captació del talent. Entre els projectes també hi sobresurten, entre altres, un nou impuls per als projectes transversal, l’especialització i la responsabilitat social corporativa.
Cal recordar que, com a organisme mixt entre la Universitat i el sistema sanitari, l'IRB està compromès en avançar en la recerca biomèdica com a mitjà per millorar la salut de la població i facilitar una activitat assistencial òptima en situacions de malaltia.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+