Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / T’invitem a participar al 7è concurs de fotografia “La Meva Mascota”

T’invitem a participar al 7è concurs de fotografia “La Meva Mascota”

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, amb la participació dels Col·legis Oficials de Veterinaris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, organitza el VII Concurs de Fotografia “La Meva Mascota”.

El tema únic del concurs de fotografia són els animals de companyia i està obert a tothom a partir de 16 anys. Gos, gat, conill, lloro, fura, cavall, peixos... tots són candidats. Sorprèn-nos!

Les imatges rebudes optaran a les dues categories existents: la foto més original i la foto més bonica. Cada participant només podrà presentar una fotografia, que optarà a qualsevol de les dues categories. Tria bé! 

A més, aquest any augmentem el valor econòmic dels premis. El primer premi està remunerat en 1000 euros, per a les dues categories. L’accèssit, si n’hi ha, està valorat en 500 euros. 

Com hi pots participar?

Les fotografies s’han d’enviar en format digital a través d’aquest formulari web. S’han de presentar en format JPEG i a una resolució mínima de 5 megapíxels, equivalent a 1920 x 2824 píxels. I poden ser en color o en blanc i negre.  

El termini de presentació de les imatges és de l’1 de maig al 30 de juny del 2020! 

Aquí pots consultar les bases del concurs

Us animem a activar la vostra creativitat i inspiració. Molta sort!!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+