Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Reunió-col·loqui per analitzar la normativa a través del document de preguntes dell nou reglament de prescripció dels medicaments veterinaris

Reunió-col·loqui per analitzar la normativa a través del document de preguntes dell nou reglament de prescripció dels medicaments veterinaris

Analitzar i interpretar conjuntament el document de preguntes i respostes relacionades amb el nou reglament que regularà la prescripció i recepta dels medicaments veterinaris. Aquest és l’objectiu de la trobada-col·loqui que el Col·legi de Veterinaris de Lleida ha organitzat per al dilluns 27 de juny, a partir de les 18.00 hores.

En aquesta sessió hi seran presents, també, alguns companys especialistes en diferents sectors productius com Jordi Baliellas, Lorenzo Fraile, Josep Torra o Rogeli Feixa que ens ajudaran a repassar les preguntes i analitzar les 18 respostes del document de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.
La finalitat, doncs, és clarificar dubtes, i entendre i decidir, en cada cas per a cada sector, l’estratègia i el sistema de treball a seguir a l’hora d’aplicar la normativa.  
Us demanem que us inscriviu a la trobada trucant al 973 279 518 o a través del correu veterinaris@colvetlleida.org
Us recordem que aquest document s’ha elaborat per clarificar els dubtes generats en el col·lectiu veterinari arran de l’entrada en vigor del reglament comunitari i s’ha elaborat a partir de les preguntes que ha fet arribar al Departament el mateix col·lectiu o que han sorgit en diferents xerrades o en jornades. 
Es tracta, però, d’un document viu que s’anirà ampliant i/o revisant (en aquests moments encara hi ha algunes preguntes pendents d’incloure). 
Les respostes han estat revisades pel MAPA i l’AEMPS. 
Aquí podeu consultar el document
https://www.covll.cat/area-col-legiat/documentacio/prescripcio-i-recepta_preguntes-i-respostes/view
 
 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+