Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Resultats del sorteig dels 60 sopars per a dues persones del COVLL

Resultats del sorteig dels 60 sopars per a dues persones del COVLL

A continuació podeu consultar la llista dels afortunats i les afortunades que van ser obsequiats amb un sopar per a dues persones en el transcurs del sorteig celebrat ahir a la tarda a les instal·lacions del Col·legi de Veterinaris de Lleida amb la presència de la Junta del COVLL i J.M. Rovira, advocat i gestor del Col·legi que va fer de mà innocent. El sorteig va ser emès en directe per zoom.

Al final, van ser un total de 60 els sopars sortejats per a dues persones i valorats en 120 euros per poder sopar (o dinar) als restaurants Ferreruela de Lleida, Resquitx de Mollerussa, Cal Xirricló de Balaguer i Malena de Gimenells.

A més a més, també es va sortejar un cap de setmana per a dues persones a San Juan (Alacant) gentilesa de PSN.

La pròxima setmana, els premiats i premiades rebreu un correu electrònic on us donarem la informació per a poder fer la reserva. Tindreu fins al 30 de juny poder gaudir d’aquest sopar o dinar i, sius plau, envieu algunes fotos del sopar per poder posar a la revista oficial que recuperarem a finals d’any.
Entendrem que els i les que no contesteu a l’e-mail o, senzillament, no confirmeu que accepteu el regal, aquest queda lliure i, per tant, es tornarà a sortejar a partir del mes de novembre.
Volem donar les gràcies de tot cor a totes les empreses que han col·laborat en aquesta iniciativa regalant sopars que han estat completats amb una aportació extra del mateix Col·legi.
Moltíssimes Gràcies i a gaudir del sopars!
Junta Directiva del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida
 

Aquest és el llistat de premis, amb el nom del col·legiat o col·legiada, el restaurant i l’empresa que el cedeix.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+