Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Ramon Jové, escollit Veterinari de l’Any 2017 en el multitudinari sopar del COVLL a La Boscana

Ramon Jové, escollit Veterinari de l’Any 2017 en el multitudinari sopar del COVLL a La Boscana

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida va viure el divendres 6 d’octubre a la nit la seva gran festa anual al restaurant La Boscana. Coincidint amb la setmana de la festivitat del patró dels veterinaris, el COVLL va celebrar també un any en què la entitat ha superat i s’ha estabilitzat per damunt de la xifra de 500 col·legiats per primera vegada en la seva història.

El sopar va reunir més de 120 persones i va tenir com a acte central el lliurament del Premi al Veterinari de l’Any. En aquesta ocasió, el guardó va recaure en la figura de Ramon Jové, que va rebre la distinció de mans de la presidenta del COVLL, Carmen López, i del president del Consejo General de Colegios Veterinarios, Juan José Badiola, persona que també va rebre un petit reconeixement al llarg de la vetllada.

Jové va ser durant quatre anys el Director del Servei Regional de Lleida, Alt Pirineu i Aran de l'Agència de Protecció de la Salut, i des de 2012 és el Director de Programes del CESAC (Centre de Sanitat Avícola de Catalunya i Aragó). Va rebre el guardó, entre altres motius, per la seva bona gestió dels casos de grip aviària d’aquesta passada primavera a Girona.

Al marge d’aquesta distinció, que ja té sis anys d’història, durant el sopar es va fer un petit reconeixement als veterinaris que compleixen 65 anys en aquest 2017 (Anton Guasch, Joan Solé, Manel Beneria i Miquel Ángel Alonso) i es va donar la benvinguda als nous col·legiats.

Com ja és tradicional, es va realitzar el sorteig de prop d’un centenar de regals que aporten els diferents patrocinadors, empreses i cases comercials que col·laboren amb el sopar de Sant Francesc. El bon ambient va presidir una vetllada distesa que va acabar amb barra lliure i ball. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+