Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Obert el termini per presentar candidatures a Veterinari de l’Any 2017

Obert el termini per presentar candidatures a Veterinari de l’Any 2017

Ja es pot presentar candidatures al Premi Veterinari de l’Any 2017 que s’atorgarà el divendres 6 d’octubre durant el transcurs del sopar de la Festivitat de Sant Francesc d’Assís.

Recordem que el guardó, creat per la junta del Col·legi de Veterinaris de Lleida, té com a objectiu distingir la tasca d’un professional veterinari que treballi en qualsevol dels sectors que conformen la professió.

Es valorarà aspectes com els mèrits realitzats, la trajectòria, la professionalitat, així com la participació en projectes innovadors o en aquells que ajuden a projectar el bon nom de la veterinària.

Fins ara han rebut aquesta distinció Quim Segalés, Josep Bajona, Cristina Masot, Josep Gusart i, per últim, Lorenzo Fraile, al sopar de l’any passat.

L’únic requisit per optar al premi és que sigui veterinari/a col·legiat. Les propostes, que han d’anar acompanyades d’un breu currículum i dades de la persona que es proposa, es poden enviar a veterinaris@colvetlleida.org i la data límit és el 31 de juliol de 2017.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+