Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD)

Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD)

El 25 de maig de 2018 va entrar en vigor el Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), que ofereix als usuaris un major control sobre el tractament de les seves dades personals, així com una major facilitat a l’hora de consultar-les, modificar-les o sol·licitar-ne la seva cancel·lació.

El Col·legi de Veterinaris de Lleida disposa de les seves dades amb motiu de les nostres relacions i fitxers com a col·legiat, assistència a cursos, jornades, actes o qualsevol altre esdeveniment organitzat per la nostra entitat.

Les seves dades només seran tractades pel Col·legi de Veterinaris de Lleida amb aquesta finalitat i no seran comunicades a terceres persones.

Vostè té dret a accedir a la informació que el concerneix recopilada en el registre intern d’activitats del Col·legi, rectificar-la en cas de ser errònia, suprimir-la, limitar-ne el tractament o oposar-se al mateix a la següent adreça: Carrer Canonge Brugulat, 7, pral., 25003 de Lleida o bé enviant un correu electrònic a veterinaris@colvetlleida.org

Adjuntant fotocòpia del seu DNI , NIE o passaport per a la seva correcta identificació. Podrà exercir el procediment de  tutela del drets davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

En cas que no desitgi continuar rebent cap tipus d’informació del Col·legi de Veterinaris de Lleida podeu SOL·LICITAR LA BAIXA al correu electrònic veterinaris@colvetlleida.orgo bé enviar un document per escrit a la nostra seu del Carrer Canonge  Brugulat, 7, pral. 25003 de Lleida.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+