Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Neix una associació de veterinaris amb el repte de millorar les condicions laborals de la professió

Neix una associació de veterinaris amb el repte de millorar les condicions laborals de la professió

Un grup de professionals veterinaris de diferents punts d'Espanya ha creat una associació amb presència a totes les comunitats autònomes amb l'objectiu de millorar les condicions laborals de la professió.

L'organització es va posar en marxa fa quatre mesos per analitzar, debatre i plantejar estratègies que ajudin a modificar les condicions laborals a les que els veterinaris s'enfronten diàriament i que són comuns a tota la professió. Fruit d'aquesta iniciativa han sorgit diversos grups de treball repartits per diferents comunitats, els quals ja han mantingut reunions, demanant informació i plantejant línies d'actuació possibles.

Entre elles figura l'associacionisme, tant empresarial com el d'assalariats, per afavorir a la consecució d'un marc laboral més regulat a través d'un conveni laboral. Altres de les vies en què s'està treballant són la informació sobre dret laboral per poder defensar millor els interessos de la professió i la comunicació activa amb empresàries / us veterinàries / us compromesos amb la millora del sector.

Fins a la data s'han sumat a la iniciativa més de mil col·legiats d'onze comunitats autònomes diferents. Els interessats a sumar-se a aquest col·lectiu poden unir-se a ell a través de Telegram (https://t.me/joinchat/H0HMa1A5iplaM4znXJveuw) o via Whatsapp (https://chat.whatsapp.com/8UKERwQPSwp5FLZCs9Ei6k).

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+