Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Moltes gràcies a totes i tots els que ens vau acompanyar i vau col·laborar en el sopar anual del Col·legi de Veterinaris

Moltes gràcies a totes i tots els que ens vau acompanyar i vau col·laborar en el sopar anual del Col·legi de Veterinaris

El Palau de Congressos La Llotja de Lleida va ser enguany l’escenari escollit per celebrar el tradicional sopar de gala del Col·legi de Veterinaris. La vetllada va tenir lloc el divendres, coincidint amb el dia de celebració de Sant Francesc, patró dels veterinaris, i va reunir 157 persones, 123 de les quals eren companys i companyes col·legiats.

El sopar va comptar amb la presència, entre d’altres, de la tinent d’alcalde de la Paeria, Anna Campos; la delegada a Lleida del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, Conxita Villar; i la delegada a Lleida del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals, Isabel Perea.

Durant la nit, es va retre homenatge als companys i companyes que porten 25 anys de col·legiats. També es va homenatjar aquells que enguany han fet els 65 anys i es va donar la benvinguda als nous col·legiats (21 al sopar), que van posar de manifest el bon moment de salut del Col·legi, que es manté, un any més, pel damunt de la xifra històrica de 500 col·legiats. 

Com ja és tradició, es va realitzar també el sorteig de més de 120 regals que aporten els diferents patrocinadors, empreses i cases comercials que col·laboren amb el sopar de Sant Francesc. La vetllada va finalitzar amb barra lliure i l’actuació del DJ Santi Roig.

 

Podreu veure totes les fotos i una crònica molt detallada en la pròxima revista oficial del COVLL, i pròximament a la nostra web.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+