Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Matí especial amb la Passejada de Mascotes i l’anunci d’haver aconseguit el Repte Solidari en favor de l’AECC Lleida

Matí especial amb la Passejada de Mascotes i l’anunci d’haver aconseguit el Repte Solidari en favor de l’AECC Lleida

El Col·legi de Veterinaris ha viscut avui un matí molt especial amb una doble celebració: Passejada de Mascotes per la ciutat de Lleida i l’anunci de què s’ha assolit el Gran Repte Solidari que es va impulsar fa unes setmanes.

El repte, posat en marxa pel COVLL, de forma conjunta amb el Consell i la Càtedra DOTS de la UdL i el seu projecte App O10K-Objectiu1000, es va assolir amb escreix. Es tractava de, del 27 de març al 2 d’abril, poder sumar 5 milions de passes entre totes les persones que es descarreguessin l’aplicació y poder col·laborar amb un projecte molt especial: dos dies d’activitats terapèutiques amb gossos ensinistrats– a les colònies per a nens i nenes que organitza l’AECC Lleida - Catalunya Contra el Càncer de la Val d’Aran i que enguany celebren el seu vintè aniversari. 

Doncs bé, al final van ser 7.439.098 passes acumulades entre tots els participants i èxit assolit. Ahir, després de la Passejada de Mascotes, es va desvetllar la consecució del repte  i es va fer el lliurament simbòlic de compromís de col·laboració amb l’AECC Lleida – Catalunya Contra el Càncer en un acte on hi han estat presents, entre altres, la presidenta del COVLL, Carmen López, el president de la AECC Lleida, Eduardo Serrano i el regidor de la Paeria Joan Queral. També és va reconèixer a la persona que més passes ha fet en favor del repte: Ana Turmo, amb 181.571.

Ha estat el fi de festa perfecte per la cinquena edició de la Passejada de Mascotes celebrada amb arribada i sortida al pavelló 3 de Fira de Lleida. El trajecte, d’uns dos quilòmetres, ha estat el següent: Pavelló 3 – Av. Victoriano Muñoz – Pont del Príncep de Viana – Pl. Ramon Berenguer IV – Rambla Ferran – Av. Francesc Macià – Pont Vell – Pl. Bores – Camps Elisis – Pavelló 3.

La iniciativa va néixer amb el l’objectiu d’ajudar a conscienciar, d’una forma lúdica, de la importància del civisme, tant per part dels propietaris dels animals com dels ciutadans en general amb els quals es comparteix l’espai públic.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+