Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Lleida, acull la mostra itinerant de fotografies del 8è Concurs de Fotografia “La Meva Mascota”

Lleida, acull la mostra itinerant de fotografies del 8è Concurs de Fotografia “La Meva Mascota”

La mostra itinerant de fotografies del 8è Concurs de Fotografia “La Meva Mascota” ja es pot visitar a Lleida. L’exposició està ubicada a la Universitat de Lleida (Campus de Cappont - Jaume II, 71) i es pot visitar fins al dia 6 de maig de 8.00 a 21.00 hores.

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC), organitzador de la iniciativa, va escollir les sis imatges guanyadores entre les més de mil propostes visuals que va rebre, de les quals en va seleccionar 50 fotografies per formar d’aquesta mostra itinerant que ara es pot veure a Lleida.

Els concursants optaven a aquests premis en dues categories: a la més original y a la més bonica. La guanyadora a la categoria de Més Original ha estat la imatge titulada “Grans amors”, de Rosa Bellés Baldomà, i a la categoria de Més Bonica, la guanyadora ha estat la fotografia “Suricata”, d’Aida Castellanos Esparraguera.
En les dues categories esmentades, també hi ha hagut dos accèssits per a cadascuna de les categories. Els accèssits a la Més Original han estat “Models de bòxers”, de la Mireia Juvanteny López, y “La blanca nube de mi sombra blanca”, de Covadonga García Calleja. Els accèssits a la Més Bonica ha estat per “Tuska”, de Guille Brunet Martí, i “L’esquitxada”, de Marta Nieto Aicart.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+