Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / La xerrada “Com protegir-nos de la pesta porcina africana dins del context actual” obre l’Aula Virtual del COVLL el 3-N

La xerrada “Com protegir-nos de la pesta porcina africana dins del context actual” obre l’Aula Virtual del COVLL el 3-N

El Col·legi de Veterinaris de Lleida posa en marxa un cicle de jornades online gratuïtes sota el nom Aula Virtual COVLL.

Es tracta d’una programació de jornades en línia que organitzarà a partir d’aquest mes de novembre i que suplirà, en part, el que feia de formació presencial a la sala d’actes del Col·legi, i que s’ha hagut de suspendre per les restriccions provocades per la Covid-19.

El cicle vol mantenir en la mesura del possible la filosofia de les xerrades que es feien al COVLL, amb ponents de qualitat i proximitat, amb grups més aviat reduïts (tot i que no hi ha límit en les inscripcions) i amb la possibilitat d’interactuar amb el ponent fent preguntes i resolent dubtes.

Tothom que estigui interessat en les jornades que s’organitzin, només haurà d’enviar un e-mail a veterinaris@colvetlleida.org indicant que es vol inscriure i deixant el correu electrònic on vol que li enviem l’enllaç de la sessió. L’Aula Virtual COVLL es farà mitjançant la Plataforma Zoom i anirà informant de les sessions amb anterioritat a través de la newsletter i la pàgina web.

La primera de les jornades es farà dimarts vinent, 3 de novembre, a partir de les 17.00 hores, amb el títol “Com protegir-nos de la pesta porcina africana dins del context actual” i anirà a càrrec de Jordi Baliellas, veterinari del GSP Lleida i Interporc.

La sessió tindrà aproximadament una hora de durada i, entre altres temes, Baliellas desgranarà què cal fer, quines són les claus de la problemàtica i abordarà l’última hora de la situació de la PPA a Europa, explicant com ha evolucionat i què estan fent els països afectats. 

Si voleu ser-hi presents, feu un e-mail a veterinaris@colvetlleida.org i el dia abans o el mateix dia de la xerrada rebreu un correu electrònic amb l’enllaç.

Us esperem!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+