Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / La festa dels veterinaris torna el 4 d’octubre a la Llotja en un sopar de gala servit per Tugues

La festa dels veterinaris torna el 4 d’octubre a la Llotja en un sopar de gala servit per Tugues

El tradicional sopar de Sant Francesc del Col·legi de Veterinaris de Lleida se celebrarà enguany el divendres 4 d’octubre al Palau de Congressos La Llotja amb un sopar de gala servit per la firma Tugues.

Com sempre hi haurà un aperitiu de benvinguda, el sopar de germanor amb el sorteig d’obsequis i viatges cedits per les entitats i firmes col·laboradores. 

També es farà el reconeixement als nous col·legiats, a aquells que durant el 2019 han fet 65 anys i hi haurà una distinció a tots els que porten 25 anys de col·legiació, i alguna sorpresa més.

NOVETATS
Després de sopar farem fi de festa amb barra lliure i la música del conegut periodista i DJ, Santi Roig.
El preu del pàrquing de la Llotja serà de 4 euros per a tota la vetllada. Caldrà segellar el tiquet a la recepció de la planta principal abans d’agafar el cotxe per marxar.
Com sempre hi haurà un aperitiu de benvinguda, el sopar de germanor amb el sorteig d’obsequis i viatges cedits per les entitats i firmes col·laboradores. 
També es farà el reconeixement als nous col·legiats, a aquells que durant el 2019 han fet 65 anys i hi haurà una distinció a tots els que porten 25 anys de col·legiació, i alguna sorpresa més.

Després de sopar,  farem fi de festa amb música i barra lliure.

Des d’avui ja és obert el termini per a les inscripcions fins al dimarts 1 d’octubre. Com sempre, contacteu amb les oficines del COVLL per fer la reserva:
Tel. 973 27 95 18
Mòbil: 605 044 254

veterinaris@colvetlleida.org

Us hi esperem!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+