Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / La Biblioteca de Lleida acull durant tot el febrer l’exposició del III Concurs de Fotografia “La meva mascota”

La Biblioteca de Lleida acull durant tot el febrer l’exposició del III Concurs de Fotografia “La meva mascota”

La Biblioteca Pública Lleida acull des del passat dimecres i durant tot el mes de febrer l’exposició amb les millors fotografies de la tercera edició del Concurs de Fotografia “La Meva Mascota”, que organitza el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya amb la col·laboració del Col·legi de Lleida.
Carmen López (COVLL) i Antònia Capdevila (Biblioteca)

Carmen López (COVLL) i Antònia Capdevila (Biblioteca)

La posada en marxa d’aquesta exposició va comptar amb la presència de la presidenta del Col·legi de Veterinaris de Lleida, Carmen López, i la directora de la Biblioteca, Antònia Capdevila. La mostra es podrà veure al Claustre de l’Hemeroteca de l’1 al 28 d’aquest mes, de 9.00 a 20.00 hores, tret dels dissabtes, en què estarà oberta de 9.00 a 14.00 hores.

A l’exposició es poden veure imatges en què els animals són els protagonistes i entre les que destaquen les fotos que van ser les guanyadores d’aquest certamen. Així, Lins Griñó Garreta va endur-se el premi a la fotografia més original amb “Fent el Gos”, mentre que Anna Magerusz va guanyar el premi a la fotografia més bonica sota el títol de “La Migdiada”. Ferran Blasco Reig amb “Vull ser com tu” i Ona Tarrida Talvy amb “Gin” van rebre un accèssit per la categoria original. Per últim, Rosa Boncompte Gonell amb “La ruda al vent” i Agustí Clara Llagostera amb “El Rei Ros” van guanyar un accèssit per la categoria de fotografia bonica. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+