Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Jornada sobre “Reducció d’antibiòtics en explotacions de porcí”, el dijous 23 de març al COVLL

Jornada sobre “Reducció d’antibiòtics en explotacions de porcí”, el dijous 23 de març al COVLL

“Reducció d’antibiòtics en explotacions de porcí” és l’encapçalament de la jornada que tindrà lloc al Col·legi de Veterinaris de Lleida el dijous 23 de març al vespre i que estarà inclosa dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica. La sessió està organitzada per Liptosa i R3 Group i tindrà com a ponents a Miguel Ángel Higuera, director de Anprogapor, i Antonio Martínez Sánchez, director general Lipidos Toledo SA.

El plantejament de la jornada és posar l’accent sobre les alternatives naturals a tractaments antimicrobians convencionals. Es parlarà sobre els fitobiòtics com a peça clau en el programa de reducció de l'ús d'antibiòtics especialment adreçat a les explotacions porcines. Entre els temes hi haurà definició, història de l'ús, principis actius o mode d'acció. La sessió es completarà amb aplicacions pràctiques amb exemples sobre malalties possibles de prevenir o tractar.

Programa

19.30 h. Presentació de la Jornada

19.35 h. Resistències antimicrobianes. Un nou repte per a la ramaderia porcina. Miguel Ángel Higuera, director de Anprogapor.

20.30 h. Fitobiòtics com a peça clau en el programa de reducció de l’ús d’antibiòtics en explotacions porcines. Antonio Martínez Sánchez, director general Lipidos Toledo SA.

21.00 h - Preguntes

La xerrada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament al Col·legi (973 279 518 – veterinaris@colvetlleida.org). Al final de l’acte se servirà un àpat fred.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+