Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Jornada PATT en línia del COVLL – “Reducció d’ús d’antibiòtics en granja: Eixugat selectiu i tractament selectiu de mastitis clíniques”, el dimecres 24 de novembre

Jornada PATT en línia del COVLL – “Reducció d’ús d’antibiòtics en granja: Eixugat selectiu i tractament selectiu de mastitis clíniques”, el dimecres 24 de novembre

Us convidem a participar en la jornada tècnica PATT en línia que organitza el Col·legi de Veterinaris de Lleida el pròxim dimecres dia 24 de novembre a partir de les 18.00 hores. 

Oriol Franquesa Oller, veterinari de l’empresa Q-llet SLP, serà l‘encarregat d’impartir la xerrada “Reducció d’ús d’antibiòtics en granja: Eixugat selectiu i tractament selectiu de mastitis clíniques”.
 
Podeu tramitar les inscripcions a través de RuralCat: Inscripcions
Per a més informació: veterinaris@colvetlleida.org
 

Programa
18.00 h Presentació de la jornada
Roger Bellet, vocal del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida.
18.05 h Reducció d’ús antibiòtics en granja: Eixugat selectiu i tractament selectiu de mastitis clíniques 
Oriol Franquesa Oller, veterinari de l’empresa Q-llet SLP. 
18.50 h Torn obert de preguntes - Debat
19.15 h Cloenda de la jornada

  
 
 
 
 Presentació
La lluita contra la resistència als antibiòtics és un tema que ens involucra de ple com a veterinaris i n’hem d’estar conscienciats. És cert que la pressió ens ve de les noves normatives en aquest aspecte i de les demandes de la indústria i dels consumidors, però hem de ser capaços de donar-hi resposta i jugar el nostre paper com a veterinaris.

En la jornada veurem quines són les principals patologies que consumeixen antibiòtics a les granges lleteres i quines eines hi ha per a reduir aquest consum. El gran consumidor d’antibiòtics a les nostres granges és, amb molta diferència, el braguer de les vaques, tant per als tractaments de les mamitis clíniques com per als tractaments als eixugats.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+