Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Jornada PATT al Col·legi - “Assajos clínics veterinaris: una nova sortida professional”, el dijous 28 de març

Jornada PATT al Col·legi - “Assajos clínics veterinaris: una nova sortida professional”, el dijous 28 de març

“Assajos clínics veterinaris: una nova sortida professional”. Aquest és el títol que tindrà la jornada que se celebrarà el dijous 28 de març, a partir de les 18.20 hores, al Col·legi de Veterinaris de Lleida. La sessió estarà inclosa en el Pla Anual de Transferència Tecnològica i serà impartida per Susana Astiz, de Departament de Reproducció Animal INIA.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de - 973 279 518 –
veterinaris@colvetlleida.org

Programa

18.20 h - Inscripcions i lliurament de la documentació

18.30 h - Presentació de la Jornada

18.40 h - Assajos clínics veterinaris: una porta oberta a una sortida professional desconeguda, a càrrec de Susana Astiz del Departament de Reproducció Animal INIA.

19.40 h - Torn obert de preguntes i debat

20.00 h - Cloenda de la Jornada

L'Assaig Clínic Veterinari (ECV) consisteix en la valoració experimental d'una substància o medicament fora de l'àmbit laboratorial-experimental, aplicant-la a l'espècie animal de destí

Tot i que els promouen les empreses propietàries dels medicaments, els ECVs es fan en granges comercials o en clíniques veterinàries, i els que els realitzen, en molts casos són els mateixos veterinaris clínics d'aquestes mascotes, o d'aquestes granges. 

Per tant, constitueixen una sortida professional, si no total, sí complementària a l'activitat diària professional del clínic veterinari.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+