Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Jornada Lleida – “Gestió de l’escuat en porcí” – 15 de maig CEEI Lleida

Jornada Lleida – “Gestió de l’escuat en porcí” – 15 de maig CEEI Lleida

Davant els condicionants de la Recomanació (CE) 2016/336 relativa a les mesures per la prevenció de la caudofàgia i la reducció de l’escuat en el porcí i els requeriments efectuats per l’Auditoria europea, que afecten el sector porcí a curt i mig termini, s’han organitzat dues jornades de transferència tecnològica en relació a la prevenció de la caudofàgia porcina, la primera de les quals se celebrarà a Lleida el 15 de maig i la segona a Vic el 23 de maig.

L’objectiu d’aquestes jornades és informar el sector sobre la normativa específica vigent que regula la pràctica de l’escuat porcí i les actuacions que s’efectuaran des del DARP. Així mateix, s’exposaran les conclusions de l’Informe del Grup d’Experts en caudofàgia.

La jornada té la col·laboració del GSP Lleida i el Col·legi de Veterinaris de Lleida i se celebrarà de 9.30 a 14.30 hores a sala de formació del CEEI de la Caparrella de Lleida (al costat del GSP).

Per fer la inscripció cal contactar via mail o telèfon amb Roser Tarrés del Servei d’Ordenació Ramadera del DARP (933046700 – roser.tarres@gencat.cat) o bé a través del Servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

PDF BO

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+