Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Jornada al Col·legi sobre “Ecografia: Mètode de diagnòstic de pneumònies en vedell lactant” i presentació cursos ecogràfics”, l’1 de març

Jornada al Col·legi sobre “Ecografia: Mètode de diagnòstic de pneumònies en vedell lactant” i presentació cursos ecogràfics”, l’1 de març

El Col·legi, amb la col·laboració de l’IRTA, organitzarà el pròxim dijous 1 de març una doble sessió formativa que inclourà una jornada sobre “Ecografia: Mètode de diagnòstic de pneumònies en vedell lactant” i després la presentació dels cursos d’ecografies previstos. La jornada està inclosa al Pla Anual de Transferència Tecnològica.

En el darrers anys s’ha estat treballant a buscar eines per conèixer quins vedells pateixen de processos respiratoris per fer un ús més racional dels antibiòtics a l’arribada a la granja. Entre les eines que s’han valorat s’han fet unes primeres proves de camp que indiquen que l’ecografia pot ser útil, permet avaluar la grandària de les lesions pulmonars a més d’avaluar l’evolució i la resposta als tractaments. En aquesta jornada es vol transmetre aquests primers resultats, explicar com funciona aquesta eina i presentar els cursos de formació previstos per als veterinaris clínics.


Programa

 

18.30 h. - Presentació de la Jornada - Josep Torra, secretari del COVLL.

18.40 h.  - Explicació grup de treball “reducció de l’ús antibiòtics en vedell d’engreix” - Maria Devant, Investigadora programa Remugants IRTA.

18.50 h. - “Tècnica ecogràfica per diagnòstic de pneumònies” - Carolina Tejero,  Veterinària.

20.20 h. Presentació cursos ecogràfics - Josep Torra, secretari COVLL i Veterinari Cooperativa d’Ivars.

20.30 h. Cloenda - Se servirà un àpat fred entre els assistents.

 

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:

Col·legi  Oficial de Veterinaris de Lleida (Tel.: 973 279 518 –

A/e: veterinaris@colvetlleida.org).

 

Teniu la fitxa completa a:

 

PDF BO

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+