Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Jornada al Col·legi – “Vacunació de garrins enfront la retirada d’antibiòtics”, el 22 de novembre a càrrec d’Álvaro Aguarón (Syva)

Jornada al Col·legi – “Vacunació de garrins enfront la retirada d’antibiòtics”, el 22 de novembre a càrrec d’Álvaro Aguarón (Syva)

Álvaro Aguarón, cap dels Serveis Tècnics de Porcí de Laboratoris SYVA, serà l’encarregat d’impartir una xerrada sobre la vacunació de garrins enfront la retirada d’antibiòtics que tindrà lloc el dijous 22 de novembre a la tarda a la sala d’actes del Col·legi de Veterinaris de Lleida.

La jornada, inclosa en el Pla Anual de Transferència Tecnològica, és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del COVLL (973 279 518 – veterinaris@colvetlleida.org).

 

Programa

18.00 h. - Inscripcions i lliurament de la documentació

18.05 h. - Presentació de la Jornada - Carmen López, presidenta del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida.

18.10 h. – “Increment de patologies en transició després de la retirada d’antibiòtics: vacunació de garrins davant el PRRS” - Álvaro Aguarón, cap dels Serveis Tècnics de Porcí de Laboratoris SYVA.

19.00 h. - Debat i torn obert de paraula

19.45 h. - Fi de la Jornada

Després de la posada en funcionament del Pla Nacional de Resistències a Antibiòtics, la producció porcina s'ha enfrontat a l'emergència de patologies d'origen bacterià que estaven controlades, de manera profilàctica, mitjançant l'ús de premescles medicamentoses en pinso.

En aquesta jornada es posa el focus en aquelles que han ressorgit després de la pràctica supressió de la colistina i en aquelles que el diagnòstic s'ha incrementat després de la reducció de l'ús de l'amoxicil·lina. També es farà un apropament pràctic a la vacunació de garrins enfront del Síndrome Reproductiu i Respiratori Porcí  (PRRS) com una mesura interessant a l'hora del control de patògens vírics presents en la fase de transició.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+