Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Curs subvencionat sobre com detectar, actuar i fer un certificat d’un maltractament animal, el 14 de juny al Col·legi de Lleida

Curs subvencionat sobre com detectar, actuar i fer un certificat d’un maltractament animal, el 14 de juny al Col·legi de Lleida

Cada vegada tenim més denuncies sobre maltractaments a animals, i la figura del professional veterinari és fonamental tant en la detecció dels casos, en el tractament i, de forma molt especial, en el procés de certificació. Els veterinaris són requerits per policies i jutges per tal de certificar i fer informes sobre maltractaments a animals com a peça clau en judicis o processos de peritatge.

Donat que és un tema important i amb més incidència cada vegada tant en la clínica o el camp, us animem a participar en el Curs sobre Maltractament Animal dissenyat a nivell estatal per resoldre tots aquests dubtes, que se celebrarà el divendres dia 14 de juny a la tarda a la Sala d’Actes del Col·legi de Veterinaris.

 

La sessió es durà a terme de 16.00 a 20.00 hores i serà impartida per Albert Fernández Álvarez doctor en veterinària i especialista en la matèria.

 

El curs té un preu de 42 euros i, donada la importància, el Col·legi ha decidit subvencionar-lo al 50%. 

 

Per tramitar la inscripció contacteu amb veterinaris@colvetlleida.org o 973 27 95 18.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+