Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Gran Repte Solidari del Col·legi de Veterinaris de Lleida i el Consell, del 27 al 2 d’abril

Gran Repte Solidari del Col·legi de Veterinaris de Lleida i el Consell, del 27 al 2 d’abril

El Col·legi de Veterinaris de Lleida, de forma conjunta amb el Consell i la Càtedra Desenvolupament d'Organitzacions i Territoris Saludables (Càtedra DOTS) de la UdL i el seu projecte App O10K-Objectiu1000, posarà en marxa un repte solidari que se celebrarà des del 27 de març al 2 d’abril i pel qual necessitem la vostra ajuda.

L’acció ha estat presentada al Departament de Salut, organisme que també dona suport al projecte amb la presència, entre altres de la Directora del Servei Regional de Salut, Divina Farreny; la presidenta de l’AECC Lleida, Eva Figuera; la subdirectora de Salut Pública, Mercè Bieto i la tresorera de la junta del COVLL, Teresa Milà.

Es tracta de poder sumar 5 milions de passes entre tots els participants i d’aquesta manera assolir el repte i col·laborar amb un projecte molt especial –dos dies d’activitats terapèutiques amb gossos ensinistrats– a les colònies per a nens i nenes que organitza l’AECC Lleida - Catalunya Contra el Càncer de la Val d’Aran i que enguany celebren el seu vintè aniversari. 

Per participar-hi només cal descarregar-se l’aplicació gratuïta O10k-Objectiu 10000, apuntar-se al repte dels veterinaris i les passes diàries se sumaran automàticament a un compte únic.

Que és O10K?

L’O10k és una APP per promocionar l’activitat física en la població. L’objectiu és conscienciar als usuaris sobre la importància d'adquirir hàbits saludables i fomentar un estil de vida actiu tot aconseguint a diari, els 10.000 passos que recomana l’OMS i així poder prevenir malalties no transmissibles. (http://www.catedradots.udl.cat/o10k/)

 

 

Caminada amb mascotes, el 14 d’abril a Lleida com a fi de festa.

El Col·legi de Veterinaris vol recuperar la tradicional Caminada de Mascotes que celebrava durant el Mascota’m i ha escollit el diumenge 14 d’abril per celebrar-la i vincular-la, alhora, amb el Repte Solidari.

La caminada se celebrarà a partir de les 11.00 hores amb arribada i sortida des de Fira de Lleida, i al final de la mateixa es desvetllarà de forma oficial si s’ha assolit el repte solidari dels 5 milions de passes i es premiarà a les persones que n’hagin sumat més així com els premiats a diari. #reptemascotaO10k

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+