Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / En marxa el 9è Concurs de Fotografia “El món animal”

En marxa el 9è Concurs de Fotografia “El món animal”

Ho organitza el Consell, amb la participació dels Col·legis de Lleida, Barcelona, Tarragona i Girona

La participació estarà dividida en dos apartats:

  • Apartat veterinaris/àries: aquest apartat està obert a tots els veterinaris/àries col·legiats/des en qualsevol Col·legi de Veterinaris de Catalunya. Les fotografies presentades han d’estar relacionades amb l’activitat professional veterinària (clínica de petits animals, producció animal, seguretat alimentària, investigació, etc.), sota el lema “EL MÓN ANIMAL”. Les imatges han de ser necessàriament inèdites dintre de la professió
  • Apartat particulars: El concurs està obert a tothom a partir de 16 anys. Les fotografies presentades han d’estar relacionades amb els animals, sota el lema “EL MÓN ANIMAL”.

Per a cada apartat hi haurà tres premis (primer, segon i tercer premi)
El termini de presentació de les fotografies serà el 30 de juny de 2022 i s’haurà de fer mitjançant el formulari que trobareu en aquesta pròpia pàgina.
Els membres del jurat es reuniran durant el mes de setembre per deliberar i escollir les fotografies finalistes d’entre totes les participants. El jurat decidirà per votació les fotografies guanyadores per a cada apartat. El jurat podrà declarar desert el concurs si les fotografies presentades no tenen la qualitat mínima requerida.
El Consell es posarà en contacte telefònicament amb els premiats de cada apartat a partir del mes d’octubre de 2022. El Consell convocarà als premiats en el dia i lloc que serà notificat amb antelació (per determinar).

És condició imprescindible assistir a l’acte per poder rebre el premi.
Podeu llegir les bases complertes del concurs en aquest enllaç.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+