Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Els veterinaris de Lleida celebren la seva gran festa anual en un sopar ple de distincions i amb rècord d’assistents

Els veterinaris de Lleida celebren la seva gran festa anual en un sopar ple de distincions i amb rècord d’assistents

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida va viure ahir a la nit la seva gran festa anual. El Palau de Margalef va ser l’escenari escollit per celebrar el tradicional sopar de Sant Francesc, patró dels veterinaris, en una nit farcida de guardons, reconeixements i regals, que va aplegar la quantitat rècord de 163 persones (110 de les quals veterinaris col·legiats), xifra que no es registrava des de l’any 2006 coincidint amb el centenari de l’entitat.

Els dos nous guardons que es van lliurar van ser el de les “Noces de Plata” i el del reconeixement als veterinaris formadors, que substitueixen el Premi de Veterinari de l’Any. En el primer guardó, que enguany es posa en marxa i al qual se li donarà continuïtat, es va premiar la fidelitat al COVLL i es va lliurar un detall a tots els veterinaris que porten 25 anys col·legiats i que són: Josep M. Burrel, Francesc X. Piqué, Juan A. Blasco, Rosa M. Macià, Jaume Armengol, Elvira Carbonell, Lluís M. Gómez, Yolanda Setó, Josep Ribó i Eliseu Isla.

L’altre reconeixement de la nit, sorgit d’una proposta d’un grup de veterinaris a la qual el COVLL s’hi suma, va recaure en quatre dels companys que han destacat per la seva vessant formadora: Esteve Gras Forn (In Memoriam), Luis Sanmartín, Anton Guasch, Ramon Porta. Va ser un dels moments més emotius de la nit.

Al marge d’aquestes distincions, durant el sopar es va fer un petit reconeixement als veterinaris que compleixen els 65 anys aquest 2018 (Joan Álvarez, Josep Aleu, Isidro Cebamanos, Josep Maria Secanell, Quintí Camprubí, Domènec Niñoles i Josep Canut) i es va donar la benvinguda als nous col·legiats que van personificar el bon moment de salut del Col·legi que es manté per sobre dels 500 col·legiats, una xifra històrica. 

També es va recordar els quatre col·legiats que ens han deixat aquest any i que són: Fernando Biendicho, Servando Merino, Josep Nus i Jaume Bardia.

Al sopar hi van ser presents, en representació d’altres entitats, Fernando Carrera (president del Colegio de Huesca), Conxita Villar (delegada a Lleida del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya), Isabel Perea (delegada a Lleida del Col·legi d’Enginyers Tècnic Agrícoles i Forestals) i Mercè Bieto, subdirectora regional a Lleida i l’Alt Pirineu, de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut

Com ja és tradicional, es va realitzar també el sorteig de més d’un centenar de regals que aporten els diferents patrocinadors, empreses i cases comercials que col·laboren amb el sopar de Sant Francesc. El bon ambient va presidir una vetllada distesa que va comptar amb la presència, en el tram final, de Lo Pau de Ponts, i que va acabar amb barra lliure i ball.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+