Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El Premi del Llibre Agrari de la Fira de Sant Miquel registra 36 obres i signa el conveni amb els patrocinadors, entre ells el COVLL

El Premi del Llibre Agrari de la Fira de Sant Miquel registra 36 obres i signa el conveni amb els patrocinadors, entre ells el COVLL

Un total de 25 llibres (en paper i digitals) i 11 articles tècnics han estat presentats, respectivament, al 47è Premi del Llibre Agrari i el 3r Premi de l’Article Tècnic Agrari, guardons que organitza Fira de Lleida en el marc de la Fira de Sant Miquel i del saló Eurofruit.

Aquesta és la dada que es va fer pública recentment en el decurs de la formalització del conveni de col·laboració entre la Fira i les entitats patrocinadores dels dos premis, entre elles el Col·legi de Veterinaris de Lleida. La 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 33a edició del saló Eurofruit tindran lloc del 27 al 30 de setembre d’enguany.

Van signar l’acord, que té una vigència de 4 anys, Àngel Ros, alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida; Carmen López, presidenta del COVLL; Isabel Perea, presidenta del Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya a Lleida, Conxita Villar, delegada a Lleida del Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya, i Geremi Camí, director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida.

El paer en cap ha agraït a les entitats patrocinadores la participació en un guardó que “impulsa la difusió de coneixements científics i tecnològics de temàtiques agràries en el marc de la Fira de Sant Miquel i del saló Eurofruit”.

El Premi del Llibre Agrari i l’Article Tècnic Agrari estan destinats a distingir les obres o els articles publicats recentment en format imprès o digital que suposin una aportació remarcable dins el sector agroalimentari o l’àmbit rural i estimular la creació de nous treballs de caràcter científic, tècnic o divulgatiu que permetin incrementar la literatura destinada als sectors esmentats.        

El premi atorgat al guanyador de la convocatòria del Llibre Agrari serà de 3.000 euros i de 1.000 euros per al de l’Article Tècnic. El jurat és integrat per professionals i tècnics de les disciplines de les obres presentades iper representants de cadascuna de les institucions patrocinadores (Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya, Col·legi de Veterinaris de Lleida, Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i CaixaBank).

El veredicte del jurat serà inapel·lable i es farà públic el mes de setembre d’enguany i el lliurament dels premis es durà a terme en la cloenda de la Fira Agrària de Sant Miquel. Durant aquesta cerimònia els autors que hagin obtingut el primer premi exposaran els aspectes fonamentals de l’obra guanyadora.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+