Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El PorciForum torna a la Llotja de Lleida els dies 9 i 10 de març amb el suport del COVLL

El PorciForum torna a la Llotja de Lleida els dies 9 i 10 de març amb el suport del COVLL

Després de l’èxit assolit l’any passat, el Palau de Congressos La Llotja de Lleida acollirà novament el congrés PorciForum, que celebrarà la seva segona edició els dies 9 i 10 de març.

El congrés estarà organitzat per AgriNews i PorciNews amb el suport d’A.d.s. d’Alcarràs i Torres de Segre, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya i Grup de Sanejament Porcí-GSP Lleida.

En aquella primera edició del certamen es van aplegar més de 600 assistents entre professionals del sector porcí, productors, tècnics i veterinaris, amb la qual cosa les previsions de cara a aquesta segona entrega són força optimistes.

Entre els ponents que intervindran a PorciForum, hi figuren Iván Díaz (CReSA), Jordi Baliellas (Interporc), Enric Mateu (EAB), Roberto Guedes (Universidad de Brasil), Guillermo Ramis (Universidad de Murcia), Marga Arboix (rectora de la UAB), Josep Gasa (AB), Michael Agerley (DVM-copropietari de SvineVet Haderslev Animal) i Xavier Manteca (UAB). Tancarà les ponències Ana Barbé, de Vall Companys i membre de la junta del Col·legi de Veterinaris de Lleida.

En el següent enllaç podeu consultar el programa de 2017 i la memòria de la primera edició.

PDF BO

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+