Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El Curs de Sanitat Apícola, posposat al mes de setembre

El Curs de Sanitat Apícola, posposat al mes de setembre

Us comuniquem que, per motius aliens a la seva voluntat, el Servei de Prevenció en Salut Animal es veu obligat a posposar el curs d’habilitació pel programa sanitari de les abelles fins al mes de setembre. Així que es fixi una nova data us ho comunicarem.

No obstant, atesa la gran quantitat de sol·licituds rebudes, es vol aclarir que el curs d’habilitació no té l’objectiu d’aportar coneixements tècnics sobre el maneig i la sanitat de les abelles ja que entenem que aquesta no és tasca del DARP. Així doncs, el contingut del curs es centra en el contingut del programa sanitari de les abelles, el qual es posarà en marxa a partir de setembre.

Aquest programa preveu que els apicultors realitzin una sèrie d’autocontrols i els veterinaris habilitats portin a terme controls en un percentatge d’abellars per comprovar-ne el seu estat sanitari i verificar el compliment dels autocontrols. És important tenir present que la tasca del veterinari habilitat la cobreix l’apicultor, malgrat que des del DARP s’ha previst obrir una línia d’ajuda per col·laborar en aquestes despeses.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+