Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El COVLL prorroga el conveni amb l’IRBLleida

El COVLL prorroga el conveni amb l’IRBLleida

El Col·legi segueix apostant per la investigació donant suport l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré.

Un any més, el Col·legi de Veterinaris de Lleida ha renovat el seu conveni de col·laboració amb l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida), en una mostra més de la seva aposta per la investigació, i més encara en el moment que ens toca viure.

L'acord de col·laboració s'ha prorrogat aquest mes de novembre en un acte on hi van ser presents la presidenta del COVLL, Carmen López, i el responsable de Promoció de l'IRBLleida, Josep Maria Bosch, en representació del director de l’IRBLleida, Diego Arango. 

Com sempre, l'aportació del Col·legi va destinada a promoure, desenvolupar i difondre la recerca de cara a un any ple de reptes ,entre els quals destaquen la transferència tecnològica, la internacionalització o la captació del talent. Entre els projectes també hi sobresurten, entre d'altres, un nou impuls per als projectes transversals, l'especialització i la responsabilitat social corporativa.

L'IRBLleida va realitzar l'any passat 316 publicacions científiques i va tenir un 1.554,9 de factor d'impacte acumulat. Es van fer 28 projectes nous de recerca competitius concedits, 144 assajos clínics actius amb medicaments i 75 estudis observacionals, i va rebre 7 premis de recerca.

L’IRBlleida compta ja amb més de 166 empreses i entitats col·laboradores, entre elles el Col·legi de Veterinaris de Lleida.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+