Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El COVLL, present a la celebració de l’acte principal del centenari del Consejo

El COVLL, present a la celebració de l’acte principal del centenari del Consejo

Més de 200 persones, entre elles una representació de la junta del Col·legi de Veterinaris de Lleida, van acompanyar aquest cap de setmana l'Organització Col·legial Veterinària (OCV) al Paranimf de la Universitat Complutense de Madrid, on es va celebrar l'acte principal de commemoració del seu centenari, amb què va retre homenatge a un segle d'història ratificant el ferm compromís en la defensa dels interessos de tots els col·legiats.

El president, Luis Alberto Calvo, va inaugurar l’esdeveniment posant de manifest que els veterinaris “estem per treballar en una gran professió, que val la pena i que aporta moltes coses bones al nostre país. La nostra dedicació, compromís i entrega a la societat, sempre en pro de la salut pública, és inqüestionable”.

Durant l’acte es va dur a terme el lliurament de medalles commemoratives als presidents dels 52 Col·legis de Veterinaris de l’Estat, com a reconeixement a la feina que exerceix cadascun per vetllar per la protecció dels col·legiats de cada província en el seu treball diari. Per part del COVLL, el va rebre la seva presidenta, Carmen López. 

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+