Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El COVLL fa una donació al Colegio de Veterinarios de Santa Cruz de Tenerife per ajudar als professionals de La Palma

El COVLL fa una donació al Colegio de Veterinarios de Santa Cruz de Tenerife per ajudar als professionals de La Palma

El Col·legi de Veterinaris de Lleida ha decidit unir-se al moviment solidari posat en marxa arran de l’erupció del volcà de la Palma, i que intenta mitigar part de les conseqüències que, en alguns casos, han estat dramàtiques i que ha afectat també directament al sector veterinari.

De fet, alguns companys i companyes han perdut la feina i, fins i tot, la també seva clínica a causa del efectes de l’erupció i lava volcànica.  

És per aquest motiu, que el Col·legi ha decidit fer una donació econòmica directament al Colegio Oficial de Veterinarios de Santa Cruz de Tenerife, el qual gestiona directament tota la tasca dels professionals veterinaris i els voluntaris que s’han desplaçat a La Palma. La feina que estan fent a dia d’avui és, entre altres, l’atenció als animals de companyia de les persones desallotjades, i també als de les explotacions ramaderes de la zona. 

Tota aquesta tasca es fa en coordinació directa amb la Unitat de Coordinació d'Emergències, el Govern de Canàries i la Creu Roja. 

En el cas que algú col·legiat o col·legiada vulgui fer algun tipus d’aportació individual es pot posar en contacte amb les oficines del COVLL i li indicarem els passos a seguir.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+