Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El COVLL atansa la vida col·legial i explica la importància de la deontologia professional als alumnes del doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal

El COVLL atansa la vida col·legial i explica la importància de la deontologia professional als alumnes del doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal

Explicar el funcionament del Col·legi, desvelar algunes de les claus de l’accés al món professional o incidir sobre la importància de la deontologia i de la formació. Aquests eren alguns dels objectius que tenia la xarrada informativa que una representació de la junta del Col·legi de Veterinaris de Lleida va realitzar ahir a la tarda als alumnes d’últim curs del doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal de l’ETSEA.

La presidenta del COVLL, Carmen López, i les vocals de la junta Dolors Corredera i Ana Barbé van explicar als estudiants quina és l’estructura, les activitats i les principals funcions del Col·legi, els van detallar com s’estructura a nivell català i estatal la professió veterinària, i van parlar també de les seves experiències en l’àmbit laboral des del seu inici fins a la seva feina actual.

Un altre dels punts importants de la formació va ser incidir en la gran importància que tenen els codis deontològics, i es va fer referència a la reglamentació i a les normatives que envolten el món professional. En aquest sentit, és va subratllar la missió que tenen el col·legis a l’hora de vetllar per la bona praxis i de defensar els drets del col·lectiu veterinari.

A la trobada també hi van ser presents una representació de la junta i dels professors de l’ETSEA, encapçalats pel seu director, Narciso Pastor, i de la cap de departament de Producció Animal, Carmina Nogareda. Pastor va assenyalar la importància d’aquestes xerrades formatives per als alumnes que estan a punt d’acabar i han d’accedir en breu al mercat laboral, i va agrair molt especialment el suport i la col·laboració que sempre ha donat el COVLL a l’ETSEA.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+