Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El Consell actualitza la Cartilla Sanitària per incorporar dades del Passaport veterinari

El Consell actualitza la Cartilla Sanitària per incorporar dades del Passaport veterinari

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya ha actualitzat la Cartilla Sanitària dels animals de companyia per incorporar les dades del Passaport veterinari. La nova Cartilla Sanitària del Consell, que es distribuirà progressivament a tots els centres veterinaris, és una eina important per al control de la salut i ara també permetrà consignar l’origen de les mascotes.

La Cartilla Sanitària veterinària editada pel Consell és el quadern on s’anoten les dades referents a l’animal de companyia, així com de la persona propietària. Entre les dades que hi conté aquest document oficial, destaquen les que fan referència a l’animal (espècie, sexe, nom, raça, data de naixement, color, pèl, mida, codi microxip, etc.). A aquestes dades, ara també s’hi afegeix la informació de si disposa de Passaport veterinari, el número i el país emissor, una mesura que permet identificar fàcilment l’origen de l’animal en qualsevol moment o circumstància. La Cartilla Sanitària dels animals de companyia, que també incorpora les dades de la persona propietària i el domicili, conté la informació sobre les vacunacions i els controls veterinaris que siguin necessaris per a conservar el seu bon estat de salut de la mascota. La importància de la Cartilla Sanitària del Consell Tant els gossos com els gats, però, també, la resta de mascotes segons l’espècie i les característiques concretes, necessiten amb caràcter periòdic una visita al veterinari. La Cartilla Sanitària és un document essencial, a més, si hi ha qualsevol tipus de problema que pugui ocasionar l'animal, per exemple, si ataqués a altres animals o persones, serveix per demostrar que compta amb les vacunacions i desparasitacions exigides legalment.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+