Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El Col·legi ofereix beques parcials pel “XVI Congreso SECAL” que tindrà lloc a Lleida del 17 al 19 de novembre de 2021

El Col·legi ofereix beques parcials pel “XVI Congreso SECAL” que tindrà lloc a Lleida del 17 al 19 de novembre de 2021

El Col·legi de Veterinaris de Lleida serà una de les entitats col·laborades del Congreso de la Sociedad Española para las Ciencias del Animal de Laboratorio (SECAL) que es farà a Lleida del 17 al 19 de novembre de 2021.

El COVLL destinarà una partida econòmica, a través de la qual oferirà beques parcials als col·legiats i col·legiades que prenguin part tant en el congrés com en els tallers específics que s’hi realitzen.

Per poder accedir a l’ajut, caldrà sol·licitar-lo al col·legi (fent un e-mail) i presentar un justificant d’inscripció al congrés o al taller o tallers escollits. En funció de les peticions es decidirà la quantitat que es destina a cada beca.   

El congrés

El XVI Congreso SECAL tindrà com a escenari el Palau de Congressos La Llotja, amb una jornada prèvia que es farà en diferents instal·lacions (UQD, CEP o CREBA).

En aquesta adreça podeu trobar tota la informació: http://congresosecal.org/

Enllaços d’interès 

Talleres pre-congreso. La inscripció és independent de l'congrés (és a dir, es pot assistir als tallers, i no a Congrés, i viceversa).

Congreso. S’hi pot assistir total o parcialment (hi ha inscripcions per a tot l'esdeveniment, o per dies).

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+