Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El Col·legi de Veterinaris dóna suport al projecte de la cooperant Anna Isern i la UdL – Veterinaris Sense Fronteres

El Col·legi de Veterinaris dóna suport al projecte de la cooperant Anna Isern i la UdL – Veterinaris Sense Fronteres

La veterinària Anna Isern, amb una dilatada trajectòria en missions de Veterinaris Sense Fronteres, va apropar ahir de primera mà les seves experiències al Col·legi de Veterinaris de Lleida on va explicar part dels seus projectes de col·laboració amb la Universitat de Lleida.

Isern està realitzant un cicle de xerrades sota el títol de “La cooperació veterinària al tercer món:
l'experiència a Guatemala” on es detalla el projecte i també parla de les seves vivències com a cooperant que l’han portat a països com Mèxic, República Dominicana, Uganda, Xile, Colòmbia o Haití.

En l’actualitat Anna Isern és consultora del “Colectivo para la Promoción de la Etnoveterinaria y el Desarrollo Rural Endógeno LAJUJ IX" a Guatemala, on resideix des de fa anys 25 anys i on col·labora, també, en projectes amb la Universitat de Lleida. Els principals són estudis per tal de millorar la raça de la fauna autòctona mitjançat treballs, estudis i tesis d’alumnes de la UdL amb la coordinació de Pere-Miquel Parés Casanova.

De fet, el treball d’Isern durant aquests anys s’ha basat en una sèrie de projectes adreçats a recuperar la tradició oral i la medicina natural, i també l’alimentació i el maneig dels animals, de forma científica i a través d’estudis a universitats com la de Lleida.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+