Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / El Col·legi de Veterinaris, al costat l’IRBLleida

El Col·legi de Veterinaris, al costat l’IRBLleida

Un any més, el Col·legi de Veterinaris de Lleida ha renovat el seu conveni de col·laboració amb l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) reafirmant el seu compromís amb la salut, la investigació, la innovació i les entitats del territori.
Roger Bellet, i el responsable de Promoció de l'IRBLleida, Josep Maria Bosch, en representació de la direcció de l’IRBLleida.

Roger Bellet, i el responsable de Promoció de l'IRBLleida, Josep Maria Bosch, en representació de la direcció de l’IRBLleida.

L'acord de col·laboració s’ha segellat aquesta setmana en un acte on hi han estat presents el vocal del COVLL, Roger Bellet, i el responsable de Promoció de l'IRBLleida, Josep Maria Bosch, en representació de la direcció de l’IRBLleida. 

 

Les donacions permeten investigar sobre malalties rellevants com el càncer, l'ictus, l'esclerosi múltiple, la diabetis, les malalties de la pleura, l'envelliment, el sistema nerviós, el sistema cardiovascular, els trastorns i infeccions respiratòries, trastorns mentals, entre altres, per proporcionar uns millors serveis a la població.

 

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+