Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Doble jornada sobre Antibiòtics a Lleida - 11 i 12 de gener de 2017 a ETSEA Lleida

Doble jornada sobre Antibiòtics a Lleida - 11 i 12 de gener de 2017 a ETSEA Lleida

La Sala d’Actes de l’edifici principal de l’ETSEA Lleida acollirà els dies 11 i 12 de gener unes jornades sobre antibiòtics de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) que se celebraran sota l’organització del COVLL i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb la col·laboració del GSP Lleida i de l’AVPC.

L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de: Col·legi  Oficial de Veterinaris de Lleida (Tel.: 973 279 518 – A/e: veterinaris@colvetlleida.org).

Les jornades estan incloses en el Pla de Formació Continuada per a Professionals de la Sanitat Animal i se celebraran les tardes del dimecres 11 i dijous 12 de gener de 16.00 a 20.00 hores.

Els cursos seran impartits per Cristina Muñoz, representant l’AEMPS; Concepción Porrero, tècnic superior de Sanitat al Departament de Medicaments Veterinaris de l’AEMPS i doctora en Veterinària per la Universidad Complutense; i Sara Sacristán, llicenciada en Veterinària per la Complutense i Máster d’Investigació en Ciències Veterinàries de la mateixa universitat.

L’objectiu de les jornades és completar la formació dels professionals d’aquest àmbit, amb material actualitzat i dinàmic que els mostri els darrers reptes en política d’ús racional d’antibiòtics i el seu paper en aquest sentit.

 

Adjuntem el programa que ens ha fet arribar l’AEMPS.

PDF BO

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+