Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Doble jornada online “Neurologia clínica en gossos i gats”, el 15 de desembre i el 14 de gener

Doble jornada online “Neurologia clínica en gossos i gats”, el 15 de desembre i el 14 de gener

Us presentem la quarta xerrada de l’Aula Virtual que ha posat en marxa el Col·legi de Veterinaris de Lleida. Es tracta d’una la doble sessió que porta per títol “Neurologia clínica en gossos i gats. Crisis epilèptiques i altres moviments involuntaris paroxístics”, i que es farà els dies 15 de desembre i 14 de gener de 2021, a les 20.00 hores en els dos casos.

L’encarregat d’impartir-les serà Carles Morales, veterinari especialista en neurologia petits animals que actualment treballa en el Servei de Neurologia Ars Veterinària (Barcelona).

La sessió està destinada clíniques de petits animals i programada en dues xerrades que són independents però complementàries.

Les jornades seran online (Zoom) i mitjançant vídeos i casos amb episodis de crisis es repassarà, entre altres, la identificació, l'abordatge diagnòstic o el tractament d’aquests problemes. 

Tothom que estigui interessat a participar en la primera sessió del dia 15 de desembre, ha d’enviar un e-mail a veterinaris@colvetlleida.org indicant que es vol inscriure i deixant el correu electrònic on vol que li enviem l’enllaç de la sessió. L’enviament es farà el dia abans de la primera sessió. Es farà una altra convocatòria per la segona jornada a principis del mes de gener de 2021.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+