Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Cuina amb estrella Michelin per al sopar del Col·legi del 6 d’octubre

Cuina amb estrella Michelin per al sopar del Col·legi del 6 d’octubre

El sopar del Col·legi de Veterinaris tindrà enguany un escenari conegut però amb una novetat important que el fa especial. La tradicional festa es farà el divendres 6 d’octubre al restaurant La Boscana de Bellvís que durant aquest 2017 ha estrenat la seva primera estrella Michelin.

 

D’aquesta forma, els veterinaris podrem gaudir d’una de les millors cuines de les nostres comarques, que té al capdavant els germans Castanyé, encapçalats pel xef Joël Castanyé.

L’anunci d’aquest primera estrella Michelin es va fer a finals de novembre de l’any passat, i convertia La Boscana en el tercer restaurant lleidatà que ostentava aquesta distinció després del Malena de Gimenells i el Fogony de Sort, que van repetir reconeixement.

Joël Castanyé qualifica la seva cuina com a transversal: un fons tradicional, molt de veritat, com les terres de Lleida, combinat amb la creativitat. El cuiner lleidatà admet que l’estrella Michelin era un somni des que tenia 14 anys i va començar a estudiar Hostaleria. En el seu aprenentatge, va passar per les mans de Neichel, per l’Àbac amb Xavier Pellicer i per El Bulli Catering com a segon de cuina, on va treballar com a becari de Ferran Adrià. Tot plegat per adquirir una experiència i un saber fer que ara aplica als fogons de La Boscana, un restaurant del qual la Guia Michelin diu que practica una cuina de gran finor en l’elaboració, amb productes de primera qualitat, sabors marcats i una notable regularitat en la confecció dels plats.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+