Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Convocatòries pel Premi del Llibre Agrari i de l'Article Tècnic Agrari

Convocatòries pel Premi del Llibre Agrari i de l'Article Tècnic Agrari

Amb motiu de la 63a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, que tindrà lloc del 28 de setembre a l’1 d’octubre de 2017, es convoca el 46è Premi del Llibre Agrari i el 2n Premi de l’Article Tècnic Agrari, dos certàmens que tenen al Col·legi de Veterinaris entre els seus patrocinadors.

Ambdues convocatòries tenen com objectiu primordial la distinció de les obres o articles recentment publicats, en format imprès o digital, que suposin una aportació remarcable  dins el sector agroalimentari o l’àmbit rural. Igualment, es pretén estimular la creació de nous treballs de caràcter científic, tècnic o divulgatiu que permetin incrementar la literatura destinada als sectors esmentats.

Adjuntem les bases dels premis per a que puguin valorar la seva participació.

Les convocatòries compten també amb el patrocini del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits de Catalunya, del Col·legi  d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, del Col·legi d’Enginyers de Forests a Catalunya i CaixaBank.

Els originals s’han d’enviar per missatgeria a Fira de Lleida i per correu a ipineda@firadelleida.com abans del 24 de juny.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+