Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Conveni de col·laboració entre el Col·legi de Veterinaris i l’IRBLleida

Conveni de col·laboració entre el Col·legi de Veterinaris i l’IRBLleida

El Col·legi de Veterinaris continuarà un any més al costat de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) amb el que manté des de fa anys una estreta unió.

Aquest dilluns 20 de novembre s’ha prorrogat aquest conveni de col·laboració amb la firma del document oficial de l’acord en un acte on hi han estat presents la presidenta del COVLL, Carmen López, i el responsable de Promoció de l’IRBLleida, Josep Maria Bosch, en representació de la presidenta de l’entitat, Elvira Fernández.

 

La donació del Col·legi de Veterinaris anirà destinada a promoure, desenvolupar i difondre la recerca. Cal recordar que l'IRBLLEIDA és un Institut de Recerca en el que participen la Universitat de Lleida (UdL) i l’Institut Català de la Salut (ICS).

Com a organisme mixt entre la Universitat i el sistema sanitari, l'IRB està compromès en avançar en la recerca biomèdica com a mitjà per millorar la salut de la població i facilitar una activitat assistencial òptima en situacions de malaltia.

 

Les seves activitats inclouen des de recerca bàsica (que busca generar nous coneixements en estudis als laboratoris en diferents tipus de models) fins a recerca en l'àmbit d'atenció primària i hospitalària, passant per la recerca traslacional pròpia de l'àmbit biomèdic.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+