Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Carmen López, consellera a la nova junta del Consejo General de Colegios Veterinarios

Carmen López, consellera a la nova junta del Consejo General de Colegios Veterinarios

Luis Alberto Calvo Sáez, escollit president de l’organisme en les eleccions del passat 12 de juliol

La presidenta del COVLL, Carmen López, va ser escollida com a nova consellera del Consejo General de Colegios Veterinarios de España en les eleccions celebrades el passat divendres 12 de juliol, en les quals Luis Alberto Calvo Sáez, president del Colegio de Valladolid, es va convertir en el nou president. En els comicis, els encarregats d’escollir a la nova Junta Executiva Permanent del Consejo van ser els 52 presidents dels col·legis veterinaris.

Calvo relleva en el càrrec Juan José Badiola, que ha estat president del CGCVE

durant els últims 18 anys, després d’imposar-se en unes eleccions on hi havia dos candidats més: Rafael Laguens (Soria) i Ignacio Oroquieta (Sevilla). Com a vicepresident va sortir escollit Luis Alberto García Alia (Toledo), i com a secretari general de la Junta Executiva, Rufino Rivero Hernández (Àvila). Tots dos revaliden el càrrec.

Carmen López Burillo, que ja va ser presidenta del Consell, serà l’única representant dels veterinaris catalans a la nova junta i ho farà com a vocal al costat de set representants més de col·legis: José Ramón Caballero (Ciudad Real), Héctor Palatsi (Teruel), Ana María López Pombo (Lugo), Gonzalo Moreno (Alicante), José-Marín Sánchez (Badajoz), Juan Antonio Vicente (Cáceres) i María Luisa Fernández (Tenerife).

Luis Alberto Calvo Sáez (Valladolid, 1963) és vicepresident del Consejo de Colegios de Veterinarios de Castilla y León, president de l'Asociación Vallisoletana de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales, presidente de l'Asociación de Castilla y León de Veterinarios de Animales de Compañía i president d’AVET. Exerceix com a director veterinari a la Clínica Veterinaria Kennel de Valladolid, de la qual n’és propietari.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+