Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actualitat
Sou a: Inici / Actualitat / Notícies / Aula Virtual - “Ús i aplicacions de la TC i la RM en petits animals”, el 30 de juny

Aula Virtual - “Ús i aplicacions de la TC i la RM en petits animals”, el 30 de juny

La xerrada “Ús i aplicacions de la TC i la RM en petits animals”, serà la pròxima sessió inclosa en l’Aula Virtual que organitza el Col·legi de Veterinaris. Es tracta d’una sessió d’una hora, gratuïta, que es fa a través de la plataforma Zoom i que tindrà lloc el dimecres 30 de juny a les 21.00 hores.

L’ús de la tomografia computeritzada i de la ressonància magnètica a veterinària ha crescut exponencialment durant els darrers anys. En aquesta ponència s’explicarà, mitjançant casos clínics, la utilitat d’aquestes tècniques avançades de diagnòstic per imatge, fent encís en les diferents indicacions per cadascuna d’elles. 
 
L’encarregat d’impartir la xerrada serà Xavier Sánchez Salguero, DVM, MSc, PhD
Ésrofessor de diagnòstic per imatge i clínica i sanitat d’animals de companyia a la UdL i responsable del servei de diagnòstic per imatge, UQD-UdL 
També co-propietari i radiòleg de la Clínica Veterinària 4 Vents i co-propietari de Cursovet.
 
Recordeu que tothom que estigui interessat a participar en la jornada només ha d’enviar un e-mail a veterinaris@colvetlleida.org indicant que es vol inscriure i deixant el correu electrònic on vol que li enviem l’enllaç de la sessió que rebrà el dia abans de la jornada.

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Google+